Kategorijoje Archyvas

OSK „SAKAS “ savaitgalinė treniruočių stovykla 2007.11.23-25 Vilnius

2007 lapkričio 14 18:00 | OSK "Sakas"

OSK „SAKAS“ nariai sugalvojo paįvairinti treniruotes ir surengė savaitgalinę stovyklą Vilniuje. Stovykla prasidėjo penktadienį, ramiu Robertos, Modesto ir Evelinos krosu. Vėliau atvažiavo Marius, Donatas, Vesta ir Mantas. Visi  pavalgę, pasišnekučiavę nuėjo miegoti. Taip ir baigėsi pirmoji stovyklos dalis :)

Šeštadienio ryte prie jau esamų narių prisijungė Egidukas, Petras bei  Dainavietė – Sandra ir Versmiečiai – Paulius su Giedriumi. Tada vyko diskusija: komandų skirstymas būsimam rogainingui. Buvo nuspręsta komandas suskirstyti į A ir B grupes. A grupės komandos: 1) Marius ir Petras; 2)Sandra ir Donatas; 3) Modestas ir Giedrius. B grupėje: 1) Egidukas ir Paulius; 2) Vesta ir Roberta; 3) Evelina ir Mantas. Evelina su Mantu bėgo apie 3h. Roberta ir Vesta apie 1.5h; Paulius ir Egidukas apie 2h. A grupėje dalyviai buvo sportiškiau nusiteikę ir įveikė visą trasą, pirmieji ją baigė Modestas ir Giedrius apie 4.05h; antrieji – Sandra ir Donatas apie  4.15 h; treti – Petras ir Marius apie 4.25h. Trasoje dalyvių laukė kalnai, daug kilometrų ir Modesto paruoštas siurprizas :) Vieni juo apsidžiaugė, kiti parnešė jį namo, treti iki jo nepribėgo. Po tokios treniruotės visų laukė pietūs ir pirtis. Po to visi švarūs ir kiek pailsėję, dalinosi įspūdžiais, parsineštais iš trasos. Įspūdžių buvo įvairių ir išvada – treniruotė pavykusi  puikiai.
Vakare laukė arbata ir žaidimai. Sudarinėjome mafiją, po to rodėme aktorinius sugebėjimus – vaidinome tai ką sugalvojo priešininkų komanda. Vaidinti tikrai buvo ką: nuo vatos iki globalizacijos. :) Išlydėję svečius – kitaklubiečius nuėjome miegoti.
Sekmadienį bėgome trasą Aukštagiryje.
Visi liko patenkinti rogainingu, pirtimi, Evelinos ir Modesto suteikta proga pasisvečiuoti.
Ačiū tiems, kas dalyvavo ir tikimės tuos, kurių nebuvo,  išvysti kitoje stovykloje.

Iki  susitikimo, sakiečiai!

Komentuok