Kategorijoje Naujienos

Telšé 2011 – trečia diena – vidutinė (Dievo Krėslo miškas) – 2011-08-07

2011 rugpjūčio 7 21:18 | Justinas Liubinskas

Kadangi H21A grupėje aktyviai varžėmės su Andrejum Gerasimovu (pirmą dieną aplenkiau keliolika sekundžių, o antrą dieną nepilną minutę gavau), geras draugas Vilius sumanė dar labiau paaštrinti padėtį, pranešęs kad už mano pergalę šiose daugiadienėse varžybose yra susilažinta iš nemažo kiekio McDonalds maisto :) Žinojau, kad galiu laimėt, tačiau tokia paskata pasirodė ne į naudą.

Neblogai startavęs, prie 3KP atsipalaidavau ir neatidžiai pažiūrėjau į legendas bei horizontales. Galvojau kad KP yra ant kalno, nors buvo duobėj, neatkreipiau dėmesio net ir pro šalį bėgančius sportininkus, pagalvojau kad ten duobėj dublis. Kita vertus, reljefas šitoj vietoj iš tiesų apgaulingas – duobutė šlaite, nors kalno masyvas lyg ir aiškus. Ilgam prabėgime į 6KP vienu metu sudvejojau, ar nenubėgti man neryškia proskyna per žalią šlaitą, tačiau pasirinkau rimtesnį kelią, deja klaidos vistiek nepavyko išvengti, kryptis šiek tiek nunešė į šoną ir niekaip nesulaukdamas reikalingų kalniukų, atsitrenkiau į kanalą prie pat žemėlapio krašto. Vėl grubi klaida, kuri privertė pagalvoti, jog į mane įdėtas viltis dėl pergalės galiu ir nepateisinti. Likusi trasos dalis be klaidų, tačiau greičio bėgant proskyna ir keliu į paskutinį KP visiškai nebuvo, jaučiau kad laimėti galiu nebent jei Andrejus bus dar labiau prisidirbęs :)

Tą dieną pralošiau apie 2min ir sumoje tenkinausi antra vieta. Trečios dienos vietovė labai įdomi, tik gal pelkės galėtų būti mažesnės ir trumpesnės/siauresnės. Apskritai, varžybos buvo gana smagios, teko ir Telšiuose praleisti laiką, ir gamtoje, ir netgi koncerte ant Germanto kranto.

Komentuok