Kategorijoje Naujienos

Pagubė – 2011-11-26 – Erdvės savaitgaliai

2012 balandžio 16 16:53 | Justinas Liubinskas

Giliu rudeniu dvelkiantį savaitgalį turėjau progos lankytis Vilniuje, ir žinoma negalėjau atsisakyt progos pasibėgiot kartu su rinktinės nariais ir kandidatais (nors jų ir nebuvo labai daug) – jie čia organizavosi stovyklą. Nusprendžiau, kad esu pakankamai kietas prabėgt ilgiausią trasą, ~11.5km.

Nusiteikimas nebuvo itin kovinis, ir oras prastas, ir šiaip kažkoks „sezono galas“ švietėsi, bet vistik kiekvienoj trasoj turi išlikt rimtas požiūris (nepamirštam dienoraščio tikslo :). Startavom ramiai, bėgom pradžioj kartu su Vilium. Jam tai žinoma buvo lėtas bėgimas, man – šiek tiek spartesnis :) Iki pat 6 KP bėgom kartu, ir nors tarp 5 ir 6 KP iš krypties jau nebepataikiau, šiek tiek nebesusekiau situacijos, Vilius atvedė teisingai. Į sekantį KP, nepadaręs išvadų, nusprendžiau bėgti tiesiai ir mūsų keliai išsiskyrė. Mačiau draugą kažkur lygiagrečiai bėgantį, tačiau jaučiaus užtikrintai, ir nubėgau visiškai nesąmoningai kažkur į šoną, link 4 KP, tuomet išlindau į keliuką, bet visdar nesusigaudydamas ir matydamas Viliaus nugarą, dar pribėgau iki keliukų sankryžos tarp 3 ir 8 KP. Galų gale supratau kad Vilius jau 7 ir 8 KP pasiėmęs, o man teko kulniuot atgal, bandžiau dar 9 – 10 KP šiek tiek sparčiau bėgti, bet viltis susigrąžint kompanjoną buvo žlugus :) Teko toliau bėgt pačiam vienam liūdesy, pripažinus ir padarius išvadas, kad Vilius yra itin geras orientacininkas, ne veltui Lietuvos rinktinėj.

Taigi liūdesinga nuotaika buvo itin nyki tarp 13 ir 19KP. Negana to, kad išbraidžiau griovas prie 14KP, dar ir visiškai kvailai pasiklydau pakeliui į 18 KP. Dar nepribėgus punkto zonos, pasivaideno, jog esu jau už jo, tad patraukiau atgal, pamaišiau vieną šlaitą su balta nosyte, ir tada jau visiškai pralaimėjęs ir susitaikęs su visiška nesėkme, tęsiau trasą sukandęs dantis. Vėlgi durna klaida ties 21KP, dar kelios smulkios trasos gale. Bus ir geresnių dienų bei trasų :)

Mano prabėgimai:

Rezultatai: http://www.tengris.lt/upload_data/ZSRezultataiPagube.htm

Splitai:

Komentarai

Marius

2012 balandžio 19 16:53

brėžk geriau vientisa linija, iš taškiuku sunku suprasti begimo krytpi

Komentuok