Kategorijoje Naujienos

Klubo susirinkimas ir sporto savaitgalis

2013 kovo 4 16:41 | Justinas Liubinskas

OSK „Sakas“ nariai kovo 1’osios dienos vakare rinkosi į metinį susirinkimą. Be įvairių einamųjų klausimų, buvo sprendžiama ir kaip skatinti perspektyviausius Šiaulių miesto ir klubo sportininkus. Taip pat aktyviai ruošiamasi birželį įvyksiančiam Lietuvos Orientavimosi bėgte Čempionatui, kuris vyks Šiluvoje.

Savaitgalis, be susirinkimo, turi būti pilnai išnaudotas, taigi klubo nariai, susirinkę vienam mieste taip pat intensyviai ruošėsi artėjančiam sezonui. Šeštadienį įvyko net kelios treniruotės. Vienas būrys rinkosi Šiaulių lengvosios atletikos manieže, kiti – Žalgirio slidinėjimo bazėje Bubiuose, kur bėgiojo arba slidinėjo. Popietinėje treniruotėje sakiečiai žaidė salės futbolą prieš Igtisos komandą. Pralaimėjo, tačiau nuotaikos tai nesugadino – vakare smagiai leido laiką žaisdami stalo žaidimus.

Sekmadienį dar neprisisportavę iki galo Justinas, Paulius ir Nerijus drauge su Lietuvos čempionu Viliumi Aleliūnu išsiruošė ilgai treniruotei-žygiui aplink Rėkyvos ežerą. Donatas su Mantu vyko į Šiluvą patikrinti žemėlapio, vietovės ir starto bei finišo vietų. Su tokiu pat aktyvumu linkime visiems ruoštis sezonui, nes pavasaris jau artėja!

Vyrai prie Rėkyvos ežero

Donatas su žemėlapiu Šiluvos miške

Komentarai

Atstop

2013 kovo 27 16:41

Kaip del „Azimutas 2013“ ?

justinas

2013 kovo 29 16:41

Azimutas 2013 informacija bus paskelbta Sakas.lt puslapyje jau šį savaitgalį

Komentuok