Kategorijoje Naujienos

Kauno estafetės – 2015-04-12 – Varnabūdė

2015 balandžio 26 12:31 | Justinas Liubinskas

Per daugel metų Sakas buvo elitinis orientavimosi sporto klubas, su būriu elitinių briedžių. Net rimtai treniruojantis sunku patekt į pirmą komandą, o šiemet į Kauno estafetes be jokių rimtų pretenzijų ar pasiruošimo, buvau išstatytas pirmu etapu pirmoj komandoj. Pamenu laikus, kai KE dalyvaudavo net 6 vyrų komandos nuo Sako :)

Donatas, kaip visada, spinduliuoja „fun“ pozityvą, tipo nesijaudink, gerai varai, parvesi jaunimą iš miško.
Teisybės dėlei, reik pasakyt, kad prabėgau be jokių rimtų klaidų, nes trasos nebuvo sudėtingos, nors kiek atsimenu Varnabudės mišką, be klaidų bėgti nepavyksta. Gerai, kad pavasaris – miškas kiaurai matomas, vietomis kur sudėtingesnis praėjimas, apsukriai pristodavau, ir teisinga kryptim bėgant visada atsiremiu į teisingą orientyrą. Žinoma, ir visi kiti bėgo gerai, tad greitis buvo kertinis akmuo šioj trasoj, ypač pirmam etape.

Kauno estafetės 2015 - Varnabūdė

 

Prastokai nuskenuotas Viliaus žemėlapis, bet viskas, kas svarbiausia – matosi. Vos nenuklydau į 6KP, tačiau užtikrintai laikiausi savo maršruto ir pasitikslinau kryptį. Pakeliui į 7 ir vėl variau iš krypties, neužtikrintai KP rajone teko intuityviai sekti pagal traukinuką. Atrodo labai gerai nubėgau į 14, tačiau be reikalo padariau S formos vingį, pramaurojau per pelkes. Reikėjo apibėgt plačiau iš kairės.

Nuotraukos: http://www.medeina.lt/?p=1133
Rezultatai https://dbtopas.lt/takas/lt/varz/2015016

Endomondo track: https://www.endomondo.com/workouts/501551273/4348847

Komentuok