Kategorijoje Naujienos

Šiaulių čempionatas – Šaltupys – 2015-05-16

2015 lapkričio 2 16:41 | Justinas Liubinskas

Kurį laiką pavasarį teko laiko pasitrinti Šiauliuose. Šiek tiek savaitgaliais, šiek tiek per masines trečiadieniais (ketvirtadieniais su įrangą varydavau jau į Klaipėdą). Todėl keletas smagių startų vyko ir gimtuose miškuose :) 

Pirmas startas, kuriame dalyvavo ir gerb. žmona, buvo Šiaulių čempionatas Šaltupio miške. Šiek tiek buvo gaila tokio pirmo krikšto, nes žemėlapis tai ypatingai netikslus. Na o ką aš? O aš įpratęs prie visokių, todėl nesiskundžiu, nes bėgau toli gražu nežvėrišku tempu, todėl ir tik trečia vieta, gerokai atsilikus. Varžybose buvo faina atmosfera, dalyvių daug, geras oras. Smagu.
Klaidos: keista kaip mane pagal kryptį nunešė į šoną pakeliui į 2KP, atrodo tikrai žiūrėjau į kompasą. Toliau labai keistai bėgau į 4KP – norėjau pakirsti, buvau šalia keliuko, tada vėl kirtau, ir vėl nunešė į sankryžą. Negana to, dar ir nuo sankryžostiesiai nepataikiau. Apgailėtina.
Po to viskas sklandžiau jau buvo. Ties 11KP net specialiai sustojau ir patikrinau kryptį tarp tų trijų kalniukų – visiškai neatitiko. Stovėdamas prie KP laikau kompasą ir matau, kad pirmasis kalniukas yra tiesiai į rytus. Į 12KP netikrinau, gali būti, kad čia pats kaltas dėl krypties, gal tiesiog instinktyviai nešė šiek tiek aukščiau šlaitu. Toliau iki galo jau gerai.

sjtc-cempionatas-2015

 

Žiūriu ir per maps.lt, matau daugiau neatitikimų, netgi su kelių tinklais. Galvoju, ar aš pykstu dėl tų netikslumų. Nu kad nepykstu, žinokit. Visai ramus esu :) Pirmąkart teko šitam miške bėgti, ir nors miškų aplink Šiaulius daug, vistiek labai fainas šitas, man patiko. Noriu čia dar kada prabėgt bent kelis kartus su žemėlapiu. Tik svarstau ar čia rimtas varžybas galima padaryti tokioj vietovėj, pvz. čempionatą? Man labiau atrodo, kad ne.

Rezultatai: http://sjtcos.puslapiai.lt/Renginiai/2015%2005%2016%20cempionatas/rez.htm
Tarpiniai: http://sjtcos.puslapiai.lt/Renginiai/2015%2005%2016%20cempionatas/splitai.htm
Foto galerija: https://picasaweb.google.com/104775434611984836815/20150516SiauliuCempionatas#

 

Komentuok