Kategorijoje Archyvas

Azimutas 2009

2009 kovo 18 18:00 | OSK "Sakas"


 

Orientavimosi sporto klubas “Sakas”, populiarina orientavimosi sportą, skatina žmones aktyviai gyventi ir kviečia dalyvauti Šiaulių orientavimosi sporto varžybose Azimutas 2009. Varžybos vyks kiekvieną balandžio, gegužės ir rugsėjo trečiadienį Kurtuvėnų regioninio parko teritorijoje ir Salduvėje.

Dalyviai. Dalyvauja visi norintys ir galintys šiose grupėse: M (moterys), V (vyrai) 12, 14, 16, 18, A, B, Mažiai. Amžiaus grupę ir trasos sudėtingumą dalyvis pasirenka pats.

Starto mokestis. Mažiams -1Lt; V,M – 12, 14, 16, 18 – 2Lt; kitiems – 4LT. Dalyviai gali startuoti su savo žemėlapiais.

Rezultatų skaičiavimas ir apdovanojimas. Kiekviename Azimuto 2009 ture dalyviai gauna taškus apskaičiuojamus pagal formulę: ( 2 – dl/nl ) *100= T, dl – dalyvio sugaištas laikas trasoje, nl – nugalėtojo laikas, T – gauti taškai. Sezono nugalėtojas kiekvienoje amžiaus grupėje nustatomas pagal taškų sumą, surinkta iš 9-ių geriausių rezultatų, pasiektų per pirmuosius 12 turų. Pagerbti bus ir tie dalyviai, kurie startuos visuose turuose. Apdovanojimas vyks paskutinio turo metu, pradžia 18:30val. Turų rezultatai bus skelbiami internete, adresu www.sakas.lt arba www.osport.lt/Šiaulių azimutai ir kitame Azimuto 2009 ture.


Varžybų schema

Varžybų laikas. Startas – nuo17:00val. Iki 19:00val. Finišas dirbs iki 19:30val.

Registracija: Dalyvių registracija pradedama likus 30min. iki starto. Atvykusieji į varžybas dalyviai kreipiasi į registracijos teisėją. Kievienam dalyviui suteikiamas numeris, kuris galios visus metus. Registracijoje sumokate starto mokestį, jums bus išduota žymėjimosi kortelė, o jei reikia galėsite įsigyti ir žemėlapį. Kaina 3Lt.

Pasiruošimas startui.: Tvarkingai ir aiškiai užpildykite savo žymėjimosi kortelę ( svarbiausia nesuklyskite užrašydami numerį). Pagal pasirinktą grupę ant savo žemėlapio nuo etaloninio žemėlapio nusikopijavę trasą, eikite į startą. Startas: Nusprende startuoti, paduokite žymėjimosi kortelę starto teisėjui. Jam patikrinus kortelę  bei joje užrašius starto laiką, laukite signalo ar ženklo leidžiančio startuoti. Išgirde jį galite išbėgti į trasą.

Trasos įveikimas: Trasą reikia įveikti nurodyta kryptimi (t.y. ieškokite KP girežtai laikantis eilės, nurodytos žemėlapyje). Atbėgę į pirmą KP, ten esančiu komposteriu atsižymėkite pirmajame kortelės langelyje nepriklausomai nuo to, koks skaičius yra ant KP. Atbėgę į antra KP, atsižymėkite atitinkamai antrame kortelės langelyje ir t.t. Suklydę panaudokite kortelėje esantį langelį R teisingam KP pažymėti. Jei atžymos bus išbarstytos po visą kortelę, rezultatas gali buti neužskaitytas. Atsižymėję paskutiniame KP, pagal markiruotę pasieksite finišą. Mažiai bėgs nuo KP prie KP ir žymėsis juos į kortelę  atitinkamai, ne iš eilės. Finišas: Atbėgę į finišą, paduokite žymėjimosi kortelę finišo teisėjui. Jūsų rezultatas neužilgo bus apskaičiuotas.

Pastabos: Automobiliai statomi rengėju nurodytose vietose, persirengimo palapinių ar kambarių nėra. Orientavimosi sporto megėjai. – Gamtos draugai, todėl miške derėtų elgtis tvarkingai, neniokoti jo ir nešiukšlinti, netriukšmauti, nekurenti laužų.

Informacija teikiama mobiliuoju telefonu. +370 65595111 bei elektroniniu paštu: donatas@sakas.Lt

Sėkmės

Komentuok