Kategorijoje Naujienos

Telšé 2011 – pirma diena – sprintas (Telšiai) – 2011-08-05

2011 rugpjūčio 5 23:18 | Justinas Liubinskas

 

Dienoraštis prasideda nuo pirmųjų varžybų, kuomet kilo mintis vėl pradėt rašyt dienoraštį. Paskutinį kartą aktyviai tai dariau nuo 1992, kai dar buvo H-P (pradedančiųjų) grupė, su pertraukom iki pat H-16, o po to dar sykį bandžiau tai daryti jaunimo grupėj, pirmam ar antram kurse universitete.

Telšių pirma diena prasidėjo sprintu mieste, kuriame jau pernai buvom bėgę LČ sprinto trasoje. Tiesą sakant netgi daugelis prabėgimų priminė ir kai kur net nereikėjo galvoti kurį kelią rinktis, ar kaip išbėgti iš darželio.

Dar starte buvo pakili nuotaika, oras geras, o Leonas Mockūnas draugiškai pagelbėjo atnešdamas legendų lapelį, kurio nepasiėmiau prieš ilgą starto koridorių. Beveik be klaidų rinkdamas punktus, tarp 8 ir 9 pavijau Liną Poznanską, startavo berods 1min prieš mane. Toliau jau vedžiau priekyje ir palaikiau neblogą tempą iš to azarto, įsijautęs į lyderio vaidmenį. Pakeliui į 12KP nepastebėjau raudonai užtušuotos tvarkomos gatvės, tad iššokau kažkur už tvoros, po to teko atgal lįsti. Nors prabėgimas ir gaunasi tiesus, tačiau nuo lyderio pralošta visai nemažai, o ir šiaip pagal taisykles galėjau būti diskvalifikuotas (prisipažįstu). Iš likusios trasos dalies tarpinių matosi, kad bėgau tikrai ne greičiausiai ir dar yra kur tobulėt. Linas po trasos prisipažino, kad taip greit nebūtų bėgęs, bet laikėsi ir finišavo iškart po manęs. Maloniai nuteikė gomurį :)

Komentuok