Kategorijoje Naujienos

Tradicinis OK Jaunystė – OK Kopa Klaipėdos miesto derbis – 2012-05-13 – Vilhelmo kanalo miškas

2012 liepos 25 14:56 | Justinas Liubinskas

Ne klaipėdiečiai nesupras, kokio svorio ir rimtumo varžybos tatai yra. Čia ne koks LČ ar Kauno estafetės. Į tradicinį draugišką mačą susirenka ir jauni, ir vyresni, kai kurie itin rimtai ruošiasi ir tai yra vienos svarbiausių sezono varžybų.

Šįmet mums su kolega Mantu išpuolė padėti suorganizuoti varžybas, tai yra suplanuoti ir pastatyti trasas. Vilhelmo kanalo miškas, kuriam pernai jau vyko Klaipėdos čempionatas, yra itin įdomus, ir nepaisant to, kad neteko pačiam dalyvauti, o tik statyti punktus, vistik buvo įdomus ir smagus pasilakstymas. Pačios varžybos – aukščiausio lygio, su rimtu komentavimu, su žiūrovų punktu, itin sočia ir šilta sriuba bei kitom vaišėm, įspūdingi informaciniai stendai apie praėjusius mačus, varžybų statistika ir visa kita. Keletas dalyvių buvo ne juokais supykę (tarp jų ir Agnius), kadangi vienas KP buvo dėl mano kaltės gan suktai paslėptas gilioj mikroduobutėj. Čia galite pažiūrėt mano darbinį žemėlapį, su visais KP:

Rezultatai: http://www.okjaunyste.lt/attachments/129_Jaunyste_Kopa_2012.pdf

Jaunystės klubo įspūdžiai: http://www.okjaunyste.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=129:draugikas-maas-qkopaq-qjaunystq&catid=35:naujienos&Itemid=57

Komentuok