Kategorijoje Naujienos

Lietuvos čempionatas 2015 – vidutinė – Marcinkonys – 2015-05-23

2015 rugpjūčio 3 17:49 | Justinas Liubinskas

Reik prisipažint, kad gyvenime dabar toks etapas, kad kai reik trenktis į kitą Lietuvos galą dėl varžybų, šiek tiek pradedu raukytis. Stengiuos tas mintis išsimušt sau iš galvos. Nes bėgti Druskininkų apylinkių miškuose yra visiška palaima. Aplamai bėgti miške yra palaima, kartais tai pamirštam, bet tai turi būt įaugę į kraują tikram orientacininkui. Žiūriu į vidutinės trasos žemėlapį Marcinkonyse, ir galvoju ko čia dar reikėjo trasai įveikt be to, kad būtina bėgti labai greitai. Nugalėtojas Jonas bėgo po 4:11 min/km. Aš aišku lėčiau, bet lygiuotis į geriausius visdar noriu :)

Taigi, į 1KP geras lankas visai gavosi, apibėgt žalią reikėjo, tačiau be reikalo sukilau į kalniuką, galima buvo tiesiau. Toliau viskas nuobodžiai tiesiai, prie 8KP tik šiek tiek tankesnis miškas, reikėjo pažiūrėt atidžiau, bet klaidos nebuvo. Susimoviau bėgdamas į 10KP, kur stabtelėjau vidury prabėgimo prasidėjus lygumai. Nesugaudžiau kalnabrūkšnių ir galvojau kad bėgu šlaitu iš kairės, o pasirodo jis man buvo iš dešinės. Lankeliai ne visai tikslūs į 11KP ir šiek tiek į 19KP. Daugiau viską lėmė tik greitis.

lc-vidutine-2015-marcinkonys

Rezultatai: https://dbtopas.lt/takas/lt/varz/2015060

Diskusija osport.lt: http://osport.lt/forum2/viewtopic.php?t=4907

Ai ir buvo labai fainas modelis, toks kaip deserčiukas prieš pagrindinę trasą. Apšlimas žymiai smagesnis buvo. Įdedu irgi :)

modelis

Komentuok