Kategorijoje Naujienos

Žemaitijos taurė 2011 – Kęstaičiai – 2011-10-09

2011 spalio 9 22:05 | Justinas Liubinskas

Sekmadienio rytą, kuris pasirodė saulėtas ir žadantis gerą orą, išsiruošėm į Žemaitijos Taurę. Jau buvau apsiraminęs dėl vakarykščio bėgimo ir nurašęs tikslo neįgyvendinimą ant sunkių pusryčių :) O Žemaitijos taurė – nostalgiją keliančios varžybos, kuriose pirmąkart dalyvavau dar 1993’iaisiais ir laimėjau HP (vyrų – pradedančiųjų) grupėje ! Dar kelis kartus teko laimėt, keliskart būt prizininku. Jos anksčiau vykdavo dvi dienas ir savaitgalis Telšiuose, Plungėj ar kur nors aplinkui tikrai būdavo įsimintinas.

Šįsyk dalyvių gausa varžybos nepasižymėjo, tačiau telšiečiai spinduliavo gera nuotaika. Kaip tikras elitininkas ramiai sutikau žinią, kad trasa ilgesnė nei buvo numatyta – vietoj 7.6km buvo 8.8km.

Trasos pirmojoj daly net pats savim stebėjaus, kaip stabiliai renku punktus be klaidų. Neilgai trukus pasivijau varžovus, Arūną bei Mindaugą (skundės sveikata) ir kurį laiką bėgom kartu, tačiau po to juos palikau ir toliau stabiliai ir užtikrintai bėgau be klaidų. Koją pakišo tik slidi vieta 19KP zonoje, kur tarp mažų ir tankių eglaičių reikėjo šiek tiek pristabdyti, tačiau vaidinau užtikrintą ir sukdamas ratus sėkmės principu pataikiau į punktą :)

Po trasos supratau, kad galėjau prabėgti ir greičiau, tačiau po vakarykščio bėgimo to užteko, ir po ilgos pertraukos laimėjau dar vieną Žemaitijos taurę !!

Komentuok