Kategorijoje Naujienos

JWOC 2014

2014 rugpjūčio 7 19:10 | Paulius Vidžiūnas

Mes kaip ir Rokas važiavome autobusiuku į Bulgariją. Išvažiavome savaite anksčiau prieš varžybas, taigi spėjom pamatyti, kas mūsų laukia trasoje.

Sprintas iš tikrųjų buvo labai lengvas. Nieko sunkaus, vienintelis dalykas, kur galėjai pralošt tai buvo blogas variantas. Tai aš iš tikro be klaidų prabėgau, aišku buvo keli variantai kaip į 8 ir 18 kp. 8 reikėjo iš kart iš dešinės imt, o 18 per laiptukus. Tai per tuos variantus jau gavau 15 sek. O finiše prabėgau finišo stotelę, tai gauvau į finiša 6 sec. Nukritau per 5 vietas :) Po sprinto labai nervinaus, nes nesupratau kaip čia be klaidų prabėgau, o vistiek stovėjau rezultatų apatinėje dalyje. Ilgoje trasoje viskas paaiškėjo :)

Sprint ikelt

Ilga. Išbėgau labai nusiteikęs, nes jai ruošiausi. Neskaitant to kad į 3 kp sėdau, nes ėmiau tiesiai o ne per viršų, tai dar ir po 6 kp nulūžau. Daugiau visą trasą kentėjau ir vos judėjau. Klaidų pridariau tai labai daug virš 10 min. 3, 7, žvaigždutėje keli punktai ir dar iš 20 kp ne tą variantą pasirinkau. Reikėjo bėgt tiesiai. Bet po ilgos labai nepergyvenau, nes supratau, jog yra kažkas su organizmu ne taip.

long ikelt

Vidutinės kvalifikacija. Klaidų atžvilgiu tai šita trasa sekėsi geriausiai. Padariau vos 1 min 30 sek klaidų. Kaip tokioje vietovėje tai pats save nustebinau 😀 Iš tikro tai pirma punktą prabėjau pro pat, pažiūrėjau būtent į tą lomą ir nemačiau punkto. Griždamas nuo 2 kp, grynai i ta pačia vietą atbėgau, o punktas buvo už medžio. Daugiau tai prisidariau mažų lankelių, bet kaip ir sakiau, kažkas buvo ne taip, nes vos pabėgau.

Middle qual ikelt

Vidutinės finalas. Oi va čia tai prigrybinau. 5 kp tiek laiko palikau, kad nežinau. Nes tikrai atbėgau įsitikinęs, kad stoviu prie to akmens. Pakilau truputį per aukštai. Blogiausia tai, kad prieš save pagavau tris žmones, airį, australą ir dar kažką. Ir jie visi trys nubėgo, o aš ir likau vos judėt. Tai čia jau jie mane paliko bėgant į šeštą. O dar ir sankrižas šeštam sumaišiau, tai visai palūžau. Bet bėgdamas iš 8 kp į 7, sutikau tą pati traukinį tik jis dar buvo pasipildęs 4 žmonėmis ir Alminu Rimvydu (man rodos jis visus pagavęs buvo). Tai stengiausi pritraukt traukinį, bet be šansų. Taip ir grįžau po visų.

Middle final

Ir estafetės. Tai estafetėse prabėgau be klaidų iš tikro. Nei į vieną punktą nesėdau, prabėgau taip kaip norėjau. Ir grįžau patenkintas, nors ir paskutinis turbūt. Bet kai pamačiau prieš save Martyną, supratau, kad pirmai komandai bus sunku išlošt auksą. Estafetės tradiciškai, nepasisekė. Asmeniškai aš niekada taip nebūčiau statęs komandos :)

Organizacija iš tikro buvo gera, bet jei lyginant su 2013 metų JWOC Čekijoj tai nepalyginama. Manau dar ilgai čekų niekas neaplenks. Kiek girdėjau sprinto net gps nerodė normaliai.

Išvados. Turbūt būsiu persitreniravęs šiais metais, nes treniravausi daugiausiai per visa savo gyvenimą. Grižęs tyriausi kraują, tai nieko nerado. Bet vat šiandien bėgau 11 km 48 min. tai labai silpnai, vos grįžau. Pulsas aukštas ir greičio nėra. Net nežinau ką daryt. Bandysim tobulėt!

P.S. Ačiū klubui už galimybę startuoti 😉

 

Komentarai

Donatas

2014 rugpjūčio 11 19:10

Ruoškis klubu estafetėms :) Bus forma kaip niekad gera.

Paulius

2014 rugpjūčio 11 19:10

Tai žinoma. Svarbiausios rudens sezono varžybos :) tikiuos visi klubiečiai moka mintina žemėlapį http://www.dbtopas.lt/takas/lt/zmlp/1335

Marius

2014 rugpjūčio 11 19:10

Kaip anekdote:-) kraujo nerado:-)

Komentuok